چشمک زدن تلویزیون نشان دهنده ایجاد مشکلی درون دستگاه و یا انجام عملکردی مانند روشن شدن یا خاموش شدن دستگاه است. نوع چشمک زدن، تعداد آن و مدت زمان چشمک زدن می تواند نشان دهنده ایجاد مشکل و یا یک عملکرد عادی تلویزیون باشد. علت چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا می تواند موارد متعددی باشد که در این مقاله با آن آشنا می شویم.
در اکثر موارد نیاز است تا تکنسین با توجه به نوع چشمک زدن چراغ، مشکل به وجود آمده در آن را پیدا کند. در نمایندگی جاوید الکترونیک تمامی مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری به وجود آورنده چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا توسط کارشناسان برتر تعمیر تلویزیون اسنوا این مجموعه با استفاده از قطعات یدکی اورجینال و تجهیزات پیشرفته بر طرف می شود.
حالات مختلف چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا
چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا نشان دهنده خرابی در تنظیمات یا نقص فنی تلویزیون است که در این حالت چراغ پاور جلوی تلویزیون شروع به چشمک زدن می کند. حالت های مختلف چشمک زدن این چراغ نشان دهنده وجود مشکلی خاص در تلویزیون است که در ادامه با آنها آشنا می شویم:
چراغ پاور هنگام روشن شدن تلویزیون چشمک می زند
در تمامی تلویزیون ها معمولاً با روشن شدن تلویزیون، چراغ پاور تلویزیون شروع به چشمک زدن می کند. در این حالت چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا به معنای عملکرد طبیعی تلویزیون است. بنابراین نگران کننده نیست.
چراغ تلویزیون سه مرتبه پشت سر هم چشمک می زند
در حالت دوم چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا به این صورت است که سه مرتبه پشت سر هم چشمک می زند و سپس خاموش می شود. این شرایط نشان دهنده خراب شدن قطعات مهم دستگاه است. به طور مثال مشکل از خراب شدن برد پاور یا قطعات آن و یا ایراد در اتصالات پنل تلویزیون باشد که حتماً باید به تکنسین جهت رفع مشکل به وجود آمده مراجعه کنید.
چراغ استند بای به طور مداوم چشمک می زند
در حالت سوم چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا به این صورت است که به صورت مداوم شروع به چشمک زدن می کند. این مشکل می تواند به دلیل خراب شدن محافظ برق باشد چرا که خراب شدن محافظ برق می تواند باعث نوسان ولتاژ برق دستگاه شود. همچنین خراب شدن مین برد و برد پاور از دیگر دلایلی هستند که می تواند باعث چشمک زدن مداوم چراغ تلویزیون اسنوا شود. در این حالت لازم است تا مشکل سریعاً توسط تکنسین برطرف شود.
علت چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن آن
از مهم ترین مشکلاتی که هنگام چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون اسنوا امکان دارد با آن مواجه شوید، چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن آن است. این مشکل می تواند به دلایل مختلفی مانند خراب شدن کلید پاور یا برد پاور، مشکلات نرم افزاری، مشکلات اتصالات، ویروسی شدن مین برد و خراب شدن بک لایت و پنل تلویزیون به وجود آید. در ادامه هر کدام از این دلایل را بیشتر توضیح می دهیم:
ایراد کابل های ورودی و HDMI و اتصالات
یکی از دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا خراب بودن اتصالات و کابل های برق و hdmi و تصویر تلویزیون است که با با گذشت زمان اتفاق می افتد. با سفت کردن این کابل ها و تعویض این کابل ها در اغلب موارد، مشکلات چشمک زدن چراغ تلویزیون برطرف می شود.
خرابی محافظ برق
محافظ برق وسیلهای است که تلویزیون یا وسایل دیگر منزل را از خطراتی که در اثر نوسان جریان برق اتفاق می افتد محافظت می کند. بنابراین خراب بودن محافظ برق می تواند باعث اختلال در کار قطعات الکتریکی دستگاه و خاموش شدن تلویزیون اسنوا شود. همچنین اگر نوسان جریان برق اتفاق بیفتد محافظ تلویزیون آن را به دستگاه انتقال می دهد و باعث چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن تلویزیون می شود. هنگامی که با چشمک زدن چراغ پاور روشن نشدن تلویزیون اسنوا مواجه می شوید، لازم است تا محافظ برق را کنترل کنید تا در صورت خراب بودن آن را تعویض کنید.
ویروسی شدن تلویزیون اسنوا
از دیگر دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن آن می تواند انتقال ویروس و بدفزارهای مخرب باشد. استفاده از فلش مموری ویروسی یا برنامه های دانلود شده می تواند باعث انتقال آسان ویروس به داخل تلویزیون شود. در نتیجه عملکرد تلویزیون دچار اختلال می گردد و باعث روشن نشدن تلویزیون اسنوا می شود. جهت جلوگیری از این مشکل لازم است تا قبل از اتصال فلش مموری به دستگاه آن را ویروس کشی کنید. همچنین با نصب یک فیلترشکن قوی در داخل تلویزیون از ورود بدافزارها به داخل نرمافزار تلویزیون و مشکلات متعدد بعدی جلوگیری کنید.
مشکلات نرم افزاری تلویزیون اسنوا
تلویزیون های جدید اندروید اسنوا دارای سیستم عامل و نرم افزارهایی هستند که باید در فواصل منظم به روز رسانی شوند تا هرگونه مشکل در آنها برطرف شود. همچنین در صورت نصب برنامه های نامناسب، خطا در سیستم عامل و درایورهای نرم افزار، می تواند باعث چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن دستگاه شود. با حذف برنامه های غیر ضروری و نامناسب و انجام به روزرسانی های موجود، می توانید انواع مشکلات به وجود آمده نرم افزار تلویزیون را برطرف کنید.
خرابی برد پاور تلویزیون
برد پاور تامین کننده ولتاژ برق تلویزیون و تبدیل آن به برق قابل استفاده در تلویزیون است. در واقع تمامی قطعات الکتریکی تلویزیون به کمک منبع تغذیه یا برد پاور کار می کند. در نتیجه هرگونه اختلال یا خراب شدن برد پاور می تواند عملکرد سایر قطعات مهم تلویزیون را دچار مشکل کند. بنابراین باید سریعا توسط تکنسین تلویزیون اسنوا بررسی و در صورت لزوم تعویض شود. یکی از راه های جلوگیری از خراب شدن برد پاور استفاده از محافظ برق با کیفیت جهت جلوگیری از نوسانات جریان برق است.
خرابی پنل تلویزیون
پنل قطعه اصلی نمایش صحیح تصویر در تلویزیون است و یکی از قسمت های اصلی و گران قیمت تلویزیون اسنوا به شمار می آید. وقتی قسمت صفحه نمایش یا پنل تلویزیون دچار خرابی شود، می توانید با مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن تلویزیون مواجه شوید. این مشکل معمولا به دلیل نوسان جریان برق، آسیب های فیزیکی به پنل، آب خوردگی صفحه نمایش و خراب شدن برد پاور یا بک لایت به وجود می آید.
جهت جلوگیری از آسیب رسیدن به پنل یا صفحه نمایش تلویزیون اسنوا لازم است تا از محافظ صفحه نمایش استفاده کنید. همچنین در تنظیم المان های تصویر مانند روشنایی و کنتراست هیچ وقت از عدد بسیار بالا استفاده نکنید تا به مرور باعث ضعیف شدن پنل نشود.
سعی کنید تلویزیون را در جایی دور از رفت و آمد، تابش مستقیم خورشید یا دمای گرم و بدون تهویه مناسب انجام دهید. همچنین از استپ کردن یک تصویر و یا شبکه های رادیویی که یک تصویر همیشه در حال نمایش است خودداری کنید تا به پیکسل های پنل آسیب وارد نشود. همچنین از تمیز کردن صفحه نمایش با دستمال های خیس حاوی آب یا مواد شوینده الکلی جدا خودداری کنید؛ چرا که این کار باعث نفوذ رطوبت به لایه های داخلی پنل می شود.
خرابی بک لایت تلویزیون
در تمامی تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی مسئول تامین نور پس زمینه تلویزیون بک لایت آن است. در صورت سوختن لامپ های بک لایت و یا خراب شدن دیگر قطعات آن اختلالات زیادی در پخش تصاویر به وجود می آید. در این حالت شما با چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و یا پرش تصویر مواجه می شوید. خراب شدن بک لایت باعث فرمان برد برای خاموش شدن دستگاه می شود. در این حالت تلویزیون روشن نمی شود و در برخی موارد تلویزیون صدا دارد تصویر ندارد.
ایراد در مین برد تلویزیون اسنوا
یکی از مهم ترین دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون اسنوا و روشن نشدن آن می تواند باعث خراب شدن مینبرد تلویزیون اسنوا شود معمولا دلایلی مانند ویروسی شدن خراب شدن قطعات سختافزاری مانند برد تغذیه خراب شدن کابل ها و اتصالات می توانند باعث خراب شدن مین برد تلویزیون و در نتیجه خاموش شدن تلویزیون شود.