چشمک زدن چراغ پاور مانیتور + آموزش رفع آن

آنچه در این مطلب می خوانید...
علت چشمک زدن مانیتور

چشمک زدن مانیتور، که به طور معمول با تاریک شدن صفحه نمایش همراه است، می‌تواند گیج‌کننده باشد. امروز در این مقاله از جاوید الکترونیک درباره علت خاموش روشن شدن چراغ پاور (چراغ LED) مانیتور و روش های تعمیر و رفع آن صحبت خواهیم کرد. چندین عامل می‌تواند چنین مشکلی را ایجاد کند، از جمله خرابی در سخت‌افزار مانیتور و کارت گرافیک، تداخلات نرم‌افزاری، درایورهای قدیمی شده و حتی کابل برق یا کابل تصویر. در ادامه هر کدام از این موارد را با روش رفع آنها را توضیح خواهیم داد.

چشمک زدن چراغ پاور مانیتور به معنی عدم دریافت تصویر می باشد. پس قبل از اقدام به تعمیر، مواردی دیگر را که ادامه خواهیم گفت را تست و بررسی کنید. با انجام این موارد می توانید به راحتی مشکل مانیتور را برطرف کنید.

روشن نشدن مانیتور سامسونگ و چشمک زدن چراغ پاور

یکی از مشکلاتی که در مانیتور های سامسونگ اتفاق می افتد، چشمک زدن چراغ پاور مانیتور است. اما در همه موارد خرابی از مانیتور نیست و ممکن است از کابل تصویر، گرافیک کیس و رزولیشن تصویر باشد. اگر مشکل از مانیتور بود و نیاز به تعمیر مانیتور سامسونگ در محل توسط نمایندگی را داشتید با ما تماس بگیرید.

زمانی که چراغ LED مانیتور سامسونگ روشن خاموش شد، در مرحله اول کابل تصویر را از مانیتور جدا کنید و اگر تصویر داد احتمالا مانیتور سالم است اما بازه احتمال خرابی قطعات مانیتور وجود دارد.

اگر کابل تصویر VGA یا HDMI دیگری دارید، مانیتور را با اون دوباره تست کنید. همچنین برای عیب یابی دقیق تر بهتر است مانیتور را با سیستم دیگری امتحان کنید. در صورت تصویر دادن مانیتور، مشکل می تواند از کابل سیگنال یا گرافیک کیس باشد.

همچنین رزولیشن کیس را برررسی کنید که مطابق با مانیتورتون تنظیم شده است. اگر رزولیشن از استاندارد مانیتور بیشتر باشد، مانیتور قادر به نمایش تصویر نیست و چراغ LED یا پاور آن روشن خاموش می شود.

در مانیتور های LCD و LED سامسونگ اگر چراغ پاور چشمک زد و کابل تصویر را جدا کردید، پیغام NO SIGNAL CABLE نمایش نداد پس قطعا مانیتور خراب است. در صورت مشکل با ما در ارتباط باشید.

چشمک زدن چراغ پاور مانیتور سامسونگ و ال جی- جاوید الکترونیک

روشن نشدن مانیتور ال جی و چشمک زدن چراغ

دلایل و علت های متفاوتی وجود دارند که باعث چشمک زدن مانیتور ال جی می شوند. در ادامه همه آنها را باهم بررسی می کنیم.

کابل برق یا آداپتور مانیتور: یکی از عواملی که باعث بروز چنین مشکلی می شود خرابی کابل برق یا آداپتور مانیتور است. آنها را تست و بررسی کنید. همچنین استفاده از کابل برق و آداپتور بی کیفیت می تواند باعث خرابی قطعات داخلی مانیتور شود.

خرابی کابل تصویر: کابل سیگنال VGA و HDMI را بررسی کنید. خرابی کابل تصویر باعث عدم رساندن تصویر به مانیتور می شود. اگر کابل دیگری دارید آنها را تعویض کنید. استفاده از کابل فیک و بی کیفیت باعث بروز مشکلات زیادی برای چشم و مانیتور می شود.

مشکل در کارت گرافیک کامپیوتر: اگر کامپیوتر مشکل داشته باشد و در ارسال تصاویر ضعف داشته باشد، پس تصویری به مانیتور نمی رسد و باعث روشن خاموش شدن چراغ LED مانیتور ال جی می شود. بهتر است کیس را با مانیتور دیگر تست کنید، تا مطمئن شوید که مشکل از مانیتور است یا کامپیوتر.

خرابی قطعات داخلی مانیتور ال جی: آخرین مرحله خرابی قطعات داخلی مانیتور الجی است که فقط باید توسط تعمیرکار متخصص انجام شود. اگر چراغ مانیتور ال جی چشمک زد مراحل بالا را انجام دهید و در صورتی که مشکل برطرف نشد برای تعمیر مانیتور الجی با نمایندگی جاوید الکترونیک تماس بگیرید.

کامپیوتر روشن می شود ولی مانیتور چشمک میزنه ؟

زمانی که کامپیوتر یا لپ تاپ را روشن می کنید و مانیتور تصویری نمایش نمی دهد و فقط چراغ آن چشمک میزند، باید روش های زیر را تست و بررسی کنید. با انجام این موارد و بررسی عوامل زیر می توانید  تا عیب یابی اصولی و روش

1- سیگنال بد کابل: یکی از اصلی‌ترین دلایل روشن خاموش شدن چراغ پاور مانیتور، کابل اتصال بین مانیتور و کامپیوتر یا دیگر دستگاه‌ها می‌تواند باشد. اگر کابل دچار خرابی یا قطعات موقت شده باشد، مانیتور به طور مداوم سیگنال را از کامپیوتر دریافت نمی‌کند که منجر به چشمک زدن چراغ پاور می‌شود. در این صورت، تعویض یا تعمیر کابل ممکن است مشکل را حل کند.

2- خرابی مانیتور: احتمال وجود مشکل در مدارها و قطعات داخلی نمایشگر وجود دارد که موجب چشمک زدن چراغ پاور می‌شود. این مسئله ممکن است ناشی از قطعات معیوب باشد. در این صورت، بهتر است آن را نزد تعمیرکار حرفه ای بسپارید.

3- رزولیشن تصویر: تنظیمات ناصحیح روی نمایشگر می‌تواند به چشمک زدن چراغ پاور منجر شود. اگر نرخ تازه‌سازی (refresh rate) نمایشگر یا رزولوشن تنظیم‌شده با کامپیوتر یا دستگاه شما سازگار نباشد، ممکن است ناپایداری تصویر و چشمک زدن را ایجاد کند. در این صورت، تنظیمات نمایشگر را بررسی و به حالتی که با دستگاه شما سازگار است تغییر دهید.

4- نیروی برق ناپایدار: وقوع نوسانات برق و نیروی برق ناپایدار می‌تواند به چشمک زدن چراغ پاور منجر شود.

در هر صورت، اگر مشکل چشمک زدن چراغ پاور مانیتور برای شما پابرجاست و تلاش‌های ساده مانند تعویض کابل و تنظیمات نمایشگر نتیجه نمی‌دهد، بهتر است با تعمیرکاران جاوید الکترونیک تماس بگیرید تا مشکل را بررسی و رفع کنند.

علت چشمک زدن چراغ پاور مانیتور کامپیوتر

علت روشن خاموش شدن چراغ LED به دلیل موارد زیر می باشد.

1- خرابی برد مانیتور: خراب شدن برد مانیتور یکی از عواملی می باشد که باعث چشمک زدن چراغ پاور می شود. برای اینکه از خرابی مانیتور مطمئن شوید، کابل سیگنال یا تصویر را از مانیتور جدا کنید. اگر پیغام NO SIGNAL نمایش داد به احتمال زیاد مانیتور سالم می باشد. باید موارد دیگر را بررسی کنید. اما در صورت نمایش ندادن تصویر مانیتور 100% خراب می باشد. برای تعمیر مانیتور می توانید با ما از طریق فرم درخواست یا شماره تماس در ارتباط باشید.

2- رزولیشن: در صورتی که کامپیوتر رزولیشن تصویر بیشتر یا کمتر از حد مجاز مانیتور را انتقال دهد مانیتور توان نمایش تصویر را ندارد. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کامپیوتر را ریست کنید احتمالا مشکل برطرف می شود. اما اگر مشکل همچنان وجود داشت مانیتور دیگر را به کیس وصل کنید و رزولیشن تصویر را استاندارد مانیتور قبلی بذارید تا مانیتورتان تصویر دهد.

3- کارت گرافیک: خراب بودن کارت گرافیک از دیگر مواردیست که باعث بروز چنین مشکلی خواهد شد. مانیتور دیگر را به همین کارت گرافیک وصل کنید تا از سالم بودن یا خراب بودن کارت گرافیک مطمئن شوید.

4- کابل تصویر: استفاده از کابل تصویر یا سیگنال بی کیفیت از دیگر موارد چشمک زدن مانیتور می باشد. کابل تصویر (VGA, HDMI, DVI) وظیفه انتقال تصویر از کامپیوتر به مانیتور را دارند. اگر این کابل ها خراب باشند و نتوانند اطلاعات را به درستی منتقل کنند باعث خاموش روشن شدن چراغ پاور مانیتور می شوند.

5- تنظیمات: تنظیمات کامپیوتر را بررسی کنید. در بعضی مواقع کامپیوتر در حالت استند بای قرار دارد و تصویر به مانیتور نمی رساند که بخواهد نمایش دهد.

برای تشخیص و رفع مشکل، می‌توانید مراحل زیر را امتحان کنید:

  • اتصالات کابل‌ها را چک کنید و مطمئن شوید که همه اتصالات سالم و محکم هستند.
  • منبع تغذیه را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که برق به درستی به مانیتور می‌رسد.
  • در صورت امکان، مانیتور را به یک سیستم دیگر متصل کنید.  و بررسی کنید آیا چشمک زدن همچنان ادامه دارد یا نه. این کار به شما کمک می‌کند تا بفهمید که آیا مشکل از مانیتور خود است یا از سیستم.
  • اگر کامپیوتر یا لپ تاپ دیگری نداشتید که مانیتور را با آن تست کنید، کابل تصویر مانیتور را جدا کنید. اگر پیغامی روی صفحه نمایش مانیتور نشان داد، احتمالا مانیتور سالم است و ایراد از قسمت های دیگر است. اما اگر مانیتور چیزی نمایش نداد پس حتما مانیتور خراب است. این روش در همه مانیتور ها صدق نمی کند و ممکن است در بعضی موارد اشتباه باشد.

کامپیوتر روشن میشه ولی مانیتور چشمک میزنه- جاوید الکترونیک

 

 

عوامل که باعث چشمک زدن چراغ پاور مانیتور و روشن نشدن می شوند

علت چشمک زدن چراغ LED مانیتور به عوامل مختلف بستگی دارد. گاهی این خرابی مربوط به قطعات مانیتور نمی شود. مواردی که باعث چشمک زدن مانیتور می شود، می تواند از کارت گرافیک کامپیوتر،کابل برق یا آداپتور مانیتور، کابل تصویر و عواملی چون تنظیمات کامپیوتر و مانیتور باشد. هر کدام از این موارد را در زیر کامل توضیح دادیم و روش های تست و بررسی را خواهیم گفت.

1- منبع تغذیه ناکافی

یکی از دلایل اصلی روشن خاموش شدن چراغ LED مانیتور می تواند منبع تغذیه ناکافی باشد. مانیتورها، مانند هر وسیله الکترونیکی دیگری، برای عملکرد صحیح به یک منبع انرژی ثابت و کافی نیاز دارند. منبع تغذیه ناکافی می تواند باعث چشمک زدن LED مانیتور شود، زیرا در تلاش برای دریافت برق لازم برای شروع نمایشگر است. برای حل این مشکل، کاربران باید اطمینان حاصل کنند که از آداپتور برق مناسب، سازگار با ولتاژ و آمپر مورد نیاز مانیتورشان استفاده می‌کنند. علاوه بر این، وصل کردن مانیتور به طور مستقیم به پریز برق (اجتناب از سیم های داخلی یا نوارهای برق) و بررسی اتصالات شل می تواند به رفع مشکلات منبع تغذیه کمک کند.

برای حل این مشکل، سعی کنید مانیتور را به یک پریز برق دیگر وصل کنید یا از سیم برق یا آداپتور دیگری استفاده کنید.

2- قطعات داخلی مانیتور:

یکی دیگر از علت های قطع و وصل چراغ LED مانیتور و تصویر ندادن آن می تواند مربوط به خرابی قطعات داخلی مانیتور شود. اگر قطعه ای از مانیتور دچار ضعف یا خرابی شود می تواند چنین مشکلاتی را به وجود بیارد. معمولا در مانیتور های ال سی دی (LCD) برد پاور و مین برد عامل بروز چنین مشکلی در مانیتور می شود. در مانیتور های ال ای دی (LED) خرابی در مین برد و آداپتور بسیار زیاد است. اما برای تشخیص بهتر و دقیق تر باید مانیتور باز شود و قطعات برای تعمیر بررسی گردد. همچنین ساختار و قطعات هر مانیتور ال سی دی و ال ای دی با هم متفاوت هستند و ممکن است عوامل دیگری باعث چشمک زدن مانیتور شوند.

3- کابل نمایش معیوب

یکی دیگر از دلایل بالقوه روشن خاموش شدن چراغ مانیتور برق، کابل صفحه نمایش معیوب است. کابل‌های نمایشگر مانند HDMI، DVI یا VGA برای انتقال سیگنال‌های ویدئویی از کامپیوتر به مانیتور بسیار مهم هستند. کابل صفحه نمایش آسیب دیده یا  نادرست متصل شده می تواند ارتباط بین دستگاه ها را مختل کند و منجر به یک چراغ برق متناوب شود. کاربران باید کابل را برای علائم قابل مشاهده آسیب، مانند سیم های فرسوده یا کانکتورهای خمیده بررسی کنند و در صورت لزوم آن را تعویض کنند. استفاده از کابل های محافظ با کیفیت بالا و اطمینان از اتصال ایمن می تواند از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کند.

4- ناسازگاری بین اجزای مانیتور و کارت گرافیک

گاهی اوقات، خاموش روشن شدن چراغ برق ممکن است به دلیل ناسازگاری بین مانیتور و کارت گرافیک یا سایر اجزای سخت افزاری کامپیوتر باشد. مشکلات ناسازگاری می تواند منجر به خطاهای ارتباطی شود و از برقراری ارتباط پایدار مانیتور با رایانه جلوگیری کند. کاربران باید بررسی کنند که کارت گرافیک و مانیتور آنها هم از نظر مشخصات سخت افزاری و هم از نظر وضوح و نرخ به روز رسانی پشتیبانی شده سازگار است. در صورت لزوم، امتحان کردن مانیتور با کامپیوتر دیگر یا برعکس می تواند به شناسایی و رفع مشکلات کمک کند. با انجام این روش علت خرابی را متوجه می شوید و سپس نسبت به تعمیر آن می توانید اقدام کنید.

5- گرمای بیش از حد مانیتور

مانیتورها در حین کار گرما تولید می کنند و افزایش بیش از حد گرما می تواند چراغ برق چشمک زن را فعال کند. گرمای بیش از حد ممکن است به دلیل تهویه ناکافی در اطراف مانیتور، مسدود شدن دریچه های هوا، یا استفاده طولانی مدت بدون وقفه رخ دهد. برای کاهش گرمای بیش از حد، کاربران باید اطمینان حاصل کنند که مانیتور جریان هوای کافی در اطراف خود دارد و روی سطح صاف و هموار قرار می گیرد. علاوه بر این، استفاده از راه‌حل‌های خنک‌کننده خارجی، مانند پایه‌های مانیتور با فن‌های داخلی، می‌تواند به دفع موثر گرما و افزایش طول عمر مانیتور کمک کند.

نتیجه گیری

ما در این مقاله تمام موارد مربوط به چشمک زدن چراغ پاور مانیتور را بدون حاشیه کامل توضیح دادیم. تک تک مواردی که باعث بروز چنین مشکلی می شود شامل: کابل برق یا آداپتور، کابل تصویر، کارت گرافیک کیس و در نهایت خرابی قطعات مانیتور.

برای رفع این مشکلات توضیحاتی دادیم که بهتر است قبل از تعمیر آنها را تست و یررسی کنید. ممکن است مشکل برطرف شود و نیاز به تعمیر مانیتور نداشته باشید. چنانچه سوال یا مشکلی در زمینه مانیتور دارید می توانید از طریق دیدگاه با ما در ارتباط باشید.

2 Comments

  1. مهران گسترش نوامبر 20, 2023 در 19:42- پاسخ دادن

    من یک مشکل در مورد چشمک زدن روی لوگو مانیتور ال جی 2260 فلترون داشتم که با عوض کردن منبع تغذیه 12 ولت 3 آمپر سالم برطرف کردم لذا این مشکل بخاطر عدم آمپر کشی از منبع تغذیه بود اول باولت متر تست کردم درست بود اما وقتی آمپر متر را زدم از میزان نیاز مصرف برق مانیتور تامین نمی شد و چشمک میزد بعد از زمانی که میگذشت مانیتور شروع بکار میکرد بنابراین منبع تغذیه در شروع کار نمی توانست مانیتور را راه اندازی کند و سپس بعد از 5 الی 6 دقیقه مانیتور روشن میشد پس منبع تغذیه اول گزینه بررسی چشمک زدن مانیتور است آن را اصلاح کنید اگر صحیح بود به موارد دیگر مثل خازن های داخل منبع تغذیه مانیتور دقت کنید اگر معیوب بود عوض کنید نتیجه خوشاید خواهد بود . موفق باشید

    • Javid.d نوامبر 23, 2023 در 13:02- پاسخ دادن

      درود مهران جان
      ممنونیم بابت دیدگاه و راهنمایتون
      ما در این مقاله بخش عوامل که باعث چشمک زدن چراغ پاور مانیتور می شود در قسمت اول منبع تغذیه را توضیح دادیم که اولین گزینه آداپتور یا کابل برق مانیتور را بررسی کنید.

ثبت ديدگاه

مشاوره رایگان فقط کافیه تماس بگیری | 77506506-021

از ما بپرس
1
شروع گفتگو در واتساپ
Scan the code
سلام به جاوید الکترونیک خوش آمدید، چطور می تونیم کمک تون کنیم؟