علائم خرابی مانیتور + روش تعمیر

علائم خرابی مانیتور را اگر بدانید از خرابی های بعدی جلوگیری خواهید کرد. ما در این مقاله تمامی موارد مربوط به خرابی های مانیتور و روش های درست کردن آن توسط خودتان در خانه گفته شده است. برای تعمیر مانیتور در خانه ابتدا لازم است ایراد را بدانیم. در انتهای این مقاله روش هایی برای جلوگیری از خرابی مانیتور خواهیم گفت.

شرکت جاوید الکترونیک نمایندگی تعمیر مانیتور سامسونگ و تعمیر مانیتور ال جی می باشد که تعمیرات خود را در محل به همراه ضمانت نامه ارائه می دهد.

علائم خرابی مانیتور ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  1. چرا مانیتور تصویر نمایش نمی دهد ؟
  2. چرا بر روی صفحه مانیتور خطوط رنگی افتاده ؟
  3. چرا نور مانیتور خیلی کم شده ؟
  4. چرا مانیتور خاموش می شود ؟
  5. چرا برخی از قسمت‌های صفحه نمایش مانیتور را نمایش نمی‌دهد ؟
  6. چرا تصویر مانیتور رنگی شده
  7. دلیل گرم شدن بیش از حد مانیتور
  8. دلیل سو سو زدن تصویر مانیتور

در هر صورت، برای تشخیص دقیق تر علت خرابی مانیتور، بهتر است از تخصصی های مربوطه در این زمینه کمک بگیرید.

علائم خرابی مانیتور

پیشنهاد   مانیتور منحنی یا مانیتور تخت- همراه با مزایا و معایب

علائم خرابی مانیتور روشن می شود ولی تصویر ندارد

علت عدم نمایش تصویر یکی از علائم خرابی مانیتور است که دلایل مختلفی باشد. در زیر برخی از این دلایل را بررسی می‌کنیم:

  •  کابل‌های ارتباطی: این مشکل ممکن است به دلیل عدم اتصال درست کابل‌های ارتباطی مانیتور با سیستم شما باشد. برای رفع این مشکل ابتدا باید مطمئن شوید که کابل‌های ارتباطی مانیتور با سیستم شما به درستی متصل شده باشند.
  •  خرابی کابل‌های ارتباطی: اگر کابل‌های ارتباطی مانیتور شما خراب شده باشند، این می‌تواند علت عدم نمایش تصویر باشد. برای رفع این مشکل می‌توانید کابل‌های ارتباطی را تعویض کنید.
  •  خرابی قطعات سخت‌افزاری: اگر نشانگرهای روشنی روی مانیتور ندیده می‌شوند، ممکن است علت این مشکل خرابی قطعات سخت‌افزاری مانیتور باشد. در این صورت، بهتر است به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.
  •  مشکلات نرم‌افزاری: ممکن است نرم‌افزار سیستم شما باعث عدم نمایش تصویر در مانیتور شود. برای رفع این مشکل، می‌توانید رایانه را ریستارت کرده و درایور مانیتور را بروزرسانی کنید.
  •  خرابی مانیتور: در صورتی که هیچ یک از روش‌های فوق به نتیجه نرسید، ممکن است خرابی مانیتور باشد و باید به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.

چرا بر روی صفحه مانیتور خطوط رنگی افتاده ؟

ممکن است خطوط رنگی بر روی صفحه نمایش مانیتور به دلایل مختلفی مانند مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاری اتفاق بیافتد. برخی از این دلایل عبارتند از:

  •  کابل‌های صفحه نمایش: اگر کابل‌های مانیتور برای انتقال اطلاعات بین کامپیوتر و صفحه نمایش به درستی متصل نشوند یا کابل‌ها معیوب باشند، خطوط رنگی روی صفحه نمایش دیده خواهند شد.
  •  بروزرسانی درایور: برخی از مشکلات صفحه نمایش مانیتور ممکن است به دلیل عدم بروزرسانی درایورها باشد. برای رفع این مشکل، شما باید درایور صفحه نمایش خود را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید.
  •  دمای بالای سخت افزار: اگر سخت افزار کامپیوتر شما گرم شده باشد، این ممکن است باعث تغییر در رنگ‌های صفحه نمایش و بروز خطوط رنگی شود. در این حالت، بهتر است سیستم خود را خاموش کرده و چند دقیقه صبر کنید تا دمای سخت افزار کاهش پیدا کند.
  •  خرابی در قطعات سخت افزاری: اگر هیچ یک از روش‌های فوق مشکل شما را حل نکرد، ممکن است خطوط رنگی به دلیل خرابی در قطعات سخت افزاری مانیتور شما باشد. در این صورت بهتر است به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید تا مشکل شما را تشخیص دهد و برطرف کند. تعمیر مانیتور شکسته در این نمایندگی با ضمانت نامه انجام می گردد.

نور صفحه خیلی کم شده جزء علائم خرابی مانیتور است

کاهش نور صفحه نمایش یکی از علائم خرابی مانیتور است که به دلایل مختلف به وجود می آید، این عوامل شامل موارد زیر می‌شوند:

  1.  تنظیمات نرم‌افزاری: در برخی موارد، تنظیمات نرم‌افزاری ممکن است باعث کاهش نور صفحه نمایش شود. برای رفع این مشکل، می‌توانید تنظیمات نرم‌افزاری را بررسی کنید و از تنظیمات پیشفرض استفاده کنید.
  2.  خرابی قطعات سخت‌افزاری: در صورتی که نور مانیتور کم است، ممکن است علت آن خرابی یکی از قطعات سخت‌افزاری مانیتور باشد، به‌عنوان مثال، کارت گرافیک، تراشه‌ی LCD یا پنل نوری. در این صورت، بهتر است به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.
  3.  تنظیمات روشنایی: در برخی موارد، تنظیمات روشنایی ممکن است باعث کاهش نور مانیتور شوند. این تنظیمات را می‌توانید در منوی تنظیمات مانیتور پیدا کنید. در صورتی که تنظیمات روشنایی مشکل‌زا باشد، می‌توانید آن‌ها را بازگردانی کنید.
  4.  پیر شدن مانیتور: در صورتی که مانیتور شما سال‌هاست که استفاده می‌شود، پیر شده و نور آن کاهش پیدا کرده است. در این صورت، بهتر است به تعویض مانیتور فکر کنید.
  5.  مشکلات در پورت‌های ورودی: در برخی موارد، مشکلات در پورت‌های ورودی ممکن است باعث کاهش نور صفحه نمایش شوند. در این صورت، می‌توانید کابل‌های اتصال مانیتور را باز کرده و مجدداً وصل کنید یا از کابل‌های جدید استفاده کنید.
پیشنهاد   بهترین پنل مانیتور IPS-TN-VA + مزایا و معایب

مانیتور خاموش می شود از دیگر علائم خرابی مانیتور

علت خاموش شدن مانیتور  یکی از علائم خرابی مانیتور است که به دلیل چندین عامل می باشد. در ادامه چندین علت احتمالی برای خاموش شدن مانیتور ذکر شده است:

  • قطع برق: ممکن است برق اتصال مانیتور شما قطع شده باشد و به همین دلیل مانیتور خاموش شده است.
  • کابل های مانیتور: اتصالات کابل های مانیتور شما ممکن است مشکل داشته باشند. این مشکل ممکن است به دلیل خرابی یا بسته شدن در طول زمان باشد.
  • تنظیمات نمایش: ممکن است تنظیمات نمایش مانیتور شما اشتباه باشد و به همین دلیل مانیتور خاموش شده است.
  • خرابی قطعات سخت افزاری: این عامل ممکن است به دلیل خرابی در بخش های داخلی مانیتور شما باشد.
  • خرابی منبع تغذیه: منبع تغذیه مانیتور شما ممکن است خراب شده باشد که این مشکل می تواند باعث خاموش شدن مانیتور شما شود.
  • خرابی ترانزیستورها: ترانزیستورهای موجود در مانیتور شما ممکن است خراب شده باشند که این مشکل باعث خاموش شدن مانیتور می شود.

اگر مشکل شما به دلیل عوامل دیگری باشد، بهتر است تعمیرات مورد نیاز را انجام داده و یا در صورت لزوم مانیتور خود را تعویض کنید.

نمایندگی تعمیرات مانیتور

چرا برخی از قسمت‌های صفحه نمایش مانیتور را نمایش نمی‌دهد ؟

دلایل عدم نمایش برخی قسمت‌های صفحه نمایش مانیتور ممکن است به دلیل چندین عامل باشد. در ادامه به برخی از دلایل احتمالی اشاره می‌کنم:

  1. خرابی یا دچار شدن به ضربه: ممکن است قسمتی از صفحه نمایش به دلیل خرابی یا دچار شدن به ضربه، آسیب دیده باشد و به همین دلیل نتواند اطلاعات را به درستی نمایش دهد.
  2. عدم تطابق با وضوح نمایش: ممکن است که قسمتی از صفحه نمایش به دلیل عدم تطابق با وضوح نمایش، درست نمایش داده نشود. به عنوان مثال، اگر وضوح نمایش یک بازی یا برنامه، با وضوح نمایش مانیتور تطابق نداشته باشد، برخی قسمت‌ها به درستی نمایش داده نخواهند شد.
  3. خرابی کارت گرافیک: اگر کارت گرافیک مانیتور دچار خرابی شود، ممکن است برخی قسمت‌های صفحه نمایش نتوانند به درستی نمایش داده شوند.
  4. خطا در نرم‌افزار: ممکن است نرم‌افزاری که برای نمایش محتوای مانیتور استفاده می‌شود، دچار خطا شود و به همین دلیل برخی قسمت‌های صفحه نمایش به درستی نمایش داده نشوند.
  5. خرابی سیم‌های اتصال: اگر سیم‌های اتصال مانیتور به کامپیوتر یا لپتاپ دچار خرابی شوند، ممکن است برخی قسمت‌های صفحه نمایش به درستی نمایش داده نشوند.
  6. خرابی منبع تغذیه: اگر منبع تغذیه مانیتور دچار خرابی شود، ممکن است برخی قسمت‌های صفحه نمایش به درستی نمایش داده نشوند.

تصویر مانیتور رنگی شده جزء دیگری از علائم خرابی است

اگر تصویر مانیتور شما رنگی شده است، ممکن است دلایل زیر باشد:

  • کابل‌های اتصال مانیتور: این مشکل ممکن است به دلیل اتصال کابل‌های مانیتور باشد. در این صورت، می‌توانید کابل‌های مانیتور را چک کرده و اطمینان حاصل کنید که همه کابل‌ها به درستی متصل شده‌اند.
  • درایور کارت گرافیک: این مشکل ممکن است به دلیل درایور نامناسب کارت گرافیک باشد. در این صورت، شما می‌توانید درایور کارت گرافیک را به‌روز کنید و اطمینان حاصل کنید که آخرین نسخه درایور را دارید.
  • تنظیمات تصویر مانیتور: این مشکل ممکن است به دلیل تنظیمات تصویر مانیتور باشد. در این صورت، می‌توانید به منوی تنظیمات مانیتور خود بروید و تنظیمات را به حالت پیش‌فرض برگردانید.
  • مشکلات فنی در مانیتور: این مشکل ممکن است به دلیل مشکلات فنی در مانیتور باشد، مانند مشکل در پنل ال سی دی یا LEDهای مانیتور. در این صورت، بهتر است که مانیتور خود را برای تعمیر به تعمیرکاری مربوطه بدهید.
  • مشکل در کارت گرافیک: این مشکل ممکن است به دلیل مشکلات فنی در کارت گرافیک باشد. در این صورت، می‌توانید کارت گرافیک خود را تعمیر یا تعویض کنید.
پیشنهاد   بهترین مانیتور برای چشم چه ویژگی هایی دارد

چرا مانیتور بیش از حد گرم می شود

گرم شدن بیش از حد یکی دیگر از علائم خرابی مانیتور است، به دلیل چندین علت می باشد:

  1.  مشکل در تهویه: مانیتور شما ممکن است دارای مشکلی در سیستم تهویه داخلی خود باشد که باعث گرم شدن آن شود. مانیتور هایی با سیستم خنک کننده نامناسب ممکن است بسیار زود گرم شوند.
  2.  تنظیمات روشنایی: تنظیمات روشنایی مانیتور ممکن است بیش از حد باشد که باعث گرم شدن آن شود. تلاش کنید که تنظیمات روشنایی را به حداقل برسانید و از تنظیمات مربوط به صرفه جویی در انرژی استفاده کنید.
  3.  محیط: محیط شما نیز می تواند دلیل گرم شدن مانیتور شما باشد. در محیط های گرم و تپل مانیتور شما به سرعت گرم خواهد شد. در نتیجه بهتر است مانیتور خود را در محیط خنک و خشک قرار دهید.
  4.  عیب در قطعات: گاهی اوقات قطعات داخلی مانیتور، مانند ترانزیستور ها، دیود ها و خازن ها ممکن است باعث گرم شدن آن شوند. در این صورت بهتر است مانیتور خود را به یک تعمیرکار مجرب برای تعمیر بسپارید.

در کل، گرم شدن بیش از حد مانیتور ممکن است دلیلی برای نگرانی نباشد، اما بهتر است همیشه از تنظیمات مناسب استفاده کنید و مانیتور خود را در محیط مناسب قرار دهید.

مانیتور خاموش شده

سو سو زدن تصویر مانیتور

سو سو زدن یا تاریک شدن تصویر یکی دیگر از علائم خرابی مانیتور است، این ایراد به چند علت می باشد، از جمله:

  •  کابل های وصل شده به مانیتور: اگر کابل های وصل شده به مانیتور دچار خرابی، ترک، کج شدن و یا اتصال نامناسب شوند، ممکن است باعث سو سو زدن تصویر شود.
  •  درایورهای کارت گرافیک: درایورهای نامناسب یا قدیمی کارت گرافیک ممکن است باعث سو سو زدن تصویر شود. در این صورت بهتر است آخرین نسخه درایورهای کارت گرافیک را دانلود و نصب کنید.
  •  مشکل در هاردویر: گاهی اوقات مشکلات سخت افزاری درونی مانیتور باعث سو سو زدن تصویر می شود. این مشکلات شامل خرابی قطعات داخلی، نوسانات برق، نقص در سیستم تغذیه و… می شود. در این صورت بهتر است مانیتور خود را به یک تعمیرکار مجرب برای تعمیر بسپارید.
  •  مشکل در تنظیمات مانیتور: تنظیمات نامناسب مانیتور مانند کنتراست، روشنایی، وضوح و… می تواند باعث سو سو زدن تصویر شود. در این صورت بهتر است تنظیمات مانیتور را بررسی و به تنظیمات پیش فرض بازگردانید.

در کل، برای رفع مشکل سو سو زدن تصویر مانیتور، بهتر است ابتدا موارد ساده مانند بررسی کابل ها و تنظیمات مانیتور را بررسی کنید. در صورتی که مشکل ادامه دارد، بهتر است به یک تکنسین متخصص مراجعه کنید.

پیشنهاد   Full HD یا 4K کدام تلویزیون بهتر است ؟

چه کار هایی باعث خراب نشدن مانیتور می شود

برای جلوگیری از خرابی مانیتور و افزایش عمر مفید آن، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  1.  استفاده صحیح از مانیتور: برای جلوگیری از خرابی مانیتور، باید آن را به درستی و با رعایت دقیق دستورالعمل‌های تولید کننده استفاده کنید. همچنین، باید از اینکه مانیتور بیش از حد گرم نمی‌شود و در معرض نور مستقیم خورشید قرار نمی‌گیرد، اطمینان حاصل کنید.
  2.  پاک‌سازی مانیتور: برای حفظ وضوح تصویر و جلوگیری از خرابی مانیتور، باید آن را به طور منظم پاک کرد. برای پاک کردن مانیتور، می‌توانید از یک پارچه نرم و خشک یا از راه‌های پاک کننده‌های مخصوص مانیتور استفاده کنید.
  3. جلوگیری از ضربه و خط و خش: برای جلوگیری از خرابی مانیتور ناشی از ضربه، خط و خش و سایر آسیب‌های مشابه، باید مانیتور را در محل مناسبی قرار داد و در هنگام حمل و نقل آن، با احتیاط و دقت عمل کنید.
  4. استفاده از نرم‌افزارهای محافظ صفحه: برای جلوگیری از خرابی مانیتور ناشی از نمایش تصاویر ثابت بر روی صفحه، می‌توانید از نرم‌افزارهای محافظ صفحه استفاده کنید که به صورت دوره‌ای تصاویر را حرکت می‌دهند.

با رعایت این روش‌ها، می‌توانید از خرابی مانیتور جلوگیری کنید و عمر مفید آن را افزایش دهید.

خدمات نمایندگی جاوید الکترونیک درباره مانیتور

این نمایندگی با استفاده از قطعات اصلی و اورجینال اقدام به تعمیر مانیتور ال جی در محل مشتری می کند. این نمایندگی انواع برند های مانیتور را در محل و در حضور مشتری انجام می دهد. برای انجام تعمیر مانیتور فرم درخواست تعمیر آنلاین و یا با شماره تماس شرکت تماس بگیرید.

ثبت ديدگاه

شروع گفتگو
1
شروع گفتگو در واتساپ
سلام به جاوید الکترونیک خوش آمدید، چطور می تونیم کمک تون کنیم؟